Set Boxe Active 2308

nici unul

Specificatii: 

- 4 difuzoare bass 10 inch;

- putere 250w x 2;

- putere maximă 500W;

- impendanță 6 ohmi;

- frecvență 40 hz – 19 khz;

- sensibilitate 90 db +- 3db;

- mixer încorporat;

- conectivitate Bluetooth;

- radio fm;

- port USB și card;

- intrare auxiliară RCA;

-Karaoke ;

Disponibilitateîn stoc
SKU
Set Boxe Active 2308
449,90 RON

Acest Set Boxe Active 2308 este prevazut cu 4 difuzoare de 10 inch. Boxele de dimensiuni medii imbina functionalitatea cu estetica. 

Cu un design placut si usor de montat in orica pub sau bar. Acest sistem audio este solutia ideala pentru petreceri, aniversari sau evenimente speciale. 

Cu o putere maxima de 600 W si setari pentru Echo, Bass, Treble, volum pentru microfon, boxele sunt de un real ajutor la orice party. 

Conecteaza acest Set Boxe Active  2308 la PC sau telefon prin Bluetooth si da ritmul petrecerii! Sound-ul dinamic si perfect emis de acest sistem audio este ideal la petreceri, in cluburi, restaurante sau la intruniri cu audienta marita. 

Pentru ca ele sunt usor de transportat datorita manerelor ergonomice solide, distractia poate incepe oriunde. 

Poate ca multi potentiali cumparatori se gandesc la niste boxe audio dedicate exclusiv studiourilor de inregistrari. Totusi, nu numai aceasta este utilitatea unor astfel de dispozitive. Produsele alese trebuie selectate in functie de multipli factori. Astfel incat sa se stie in ce situatii de preteaza mai bine si care e utilitatea lor. Incepand cu modelele pentru PC si terminand cu cele recomandate ca echipament in concertele live. O serie de criterii comune de evaluare pot fi identificate. Totusi, important e de subliniat ca variantele din gama profesionala sunt mult mai puternice decat cele conventionale. Necesita o conexiune adecvata pentru a oferi cel mai bun output de sunet si costa mai mult.

Mai multe informații
Culoare Negru
Greutate 24.0000
Radio Da
Bluetooth Da
Karaoke Da
USB stick Da
Intrare card SD Da
Auto Scanare Radio Da
Statie Incorporata Nu
Maner Transport Nu
Telecomanda Da
Negative Nu
Functie Oprire Lumini Da
Ecran LCD Nu
Lumini Led Da
Inaltime 90 cm
Latime 33 cm
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSet Boxe Active 2308