Despre noi

SoSmart este una dintre cele mai mari companii de incredere, infiintata din pasiune, specializata in importul de electronice.

Oferim profesionalism, respectand cu strictete atat nevoile clientului, cat si standardele de calitate. Colaboram doar cu parteneri renumiti, iar experienta noastra de peste 15 ani pe piata ne recomanda.

Pasiunea pentru domeniul in care activam si calitatea superioara a produselor distribuite sunt punctele noastre forte, ce au fost rasplatite la nivel national si international. Investim si implementam constant pentru a imbunatati eficienta si eficacitatea serviciilor cu scopul de a spori nivelul de satisfactie al clientilor nostri.

Secretul si succesul nostru sunt clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor. Prin flexibilitate am castigat fidelitatea si aprecierea clientilor nostri.

Noi credem ca comunicarea este cheia spre succes, asa ca in permanenta mentinem o relatie buna cu clientul si il informam despre statusul comenzii. Gama noastra variata de electronice este atent aleasa, avand ca principal criteriu calitatea si performanta produsului. Oferim intotdeauna clientilor nostri doar cel mai bun raport calitate / pret, livrand doar produse de inalta calitate adecvate nevoilor consumatorilor. Tratam cu seriozitate deplina orice comanda si nu ne oprim pana nu satisfacem si cele mai pretentioase cerinte.

MISIUNEA NOASTRA Clientul nostru este prioritatea noastra cea mai mare. Pretuim timpul tau si alaturi de noi poti achizitiona electronice mult mai usor. Iti promitem ca ne vom adapta exigentelor tale. Iti garantam seriozitatea noastra si satisfacerea asteptarilor tale. Te asiguram ca suntem experti in aceasta sfera de activitate.